(Business) events


Maneblusser City biedt de perfecte plek voor al uw (zakelijke) gelegenheden. Of u nu een productlancering, personeelsfeest of ander evenement organiseert, wij hebben de ruimte en know-how om van uw event een succes te maken. Met 900 gratis parkeerplaatsen en ruimte voor in totaal 350 staande of 180 zittende gasten, is onze eventlocatie geschikt voor zowel kleine als grote groepen. En met onze keukenfaciliteiten zorgen we ook voor uw catering, zodat u zich kan concentreren op het hosten van uw genodigden. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Capaciteit 

  • Max. aantal  personen in grootste zone: 350
  • Max. aantal personen voor catering: 180
  • Max. aantal personen voor recepties: 350

Tussen 10.00 uur en 18.00  uur is het restaurant gedeelte toegankelijk, maar de event ruimte is afgesloten met een capaciteit van maximaal 45 personen.

Er is weinig geluidsoverlast en voldoende ruimte, maar wel achtergrondgeluid.

Voor 10.00 uur en na 18.00  uur is de ruimte volledig privé. (ma-vr)

Na 18.00 uur worden er events georganiseerd voor groepen van 50 tot 350 personen. (ma-vr)

Indien u overdag een event wenst te organiseren voor 100 tot 350 personen, vragen we om de gehele ruimte te huren. (ma-vr)Productlanceringen

Bij onze eventlocatie bieden wij de perfecte setting voor een succesvolle productlancering. Onze ruimte is uitgerust met de meest moderne technologie en faciliteiten die nodig zijn om uw boodschap over te brengen aan uw doelgroep.

Onze verlichting en geluidssystemen zijn van topkwaliteit en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. En met 900 gratis parkeerplaatsen, bent u er zeker van dat uw gasten gemakkelijk kunnen parkeren.

Lanceer uw product op de best mogelijke manier en neem contact met ons op voor meer informatie. 


Personeelsfeesten

Een succesvol personeelsfeest begint met de juiste locatie. Onze eventlocatie biedt de perfecte plek voor een onvergetelijk personeelsfeest. Of u nu op zoek bent naar een formele of informele setting, onze ruimte kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Met een capaciteit voor 350 staande of 180 zittende gasten, is onze locatie geschikt voor groepen van alle groottes. Onze professionele cateraars zorgen voor een smakelijke maaltijd of buffet, terwijl onze barfaciliteiten ervoor zorgen dat uw gasten zich kunnen ontspannen met een drankje.

Onze verlichting en geluidssystemen zijn van topkwaliteit en worden aangepast aan uw specifieke wensen.

En met 900 gratis parkeerplaatsen bent u er zeker van dat uw gasten gemakkelijk kunnen parkeren.

Laat uw personeel zich gewaardeerd voelen en boek nu onze locatie voor uw volgende personeelsfeest. Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveer nu uw datum.


Recepties

Onze eventlocatie is de perfecte plek voor een indrukwekkende receptie.  Wij hebben de ruimte en faciliteiten om uw receptie tot een onvergetelijk succes te maken.


Teambuildings 

Wij hebben verschillende teambuilding partners voor de leukste teambuilding activiteiten ter plaatse of in de stad! 


Business event op maat

Onze event locatie is flexibel en kan aangepast worden aan  uw specifieke business-evenement. Van productlanceringen, personeelsfeesten en andere evenementen, wij werken samen met u om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen en uit te voeren, ook voor bijzondere (externe) projecten of speciale verzoeken zijn wij maar al te graag bereid om uw event op maat uit te werken.


Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!